...

Spanplafond voor een bedrijfsruimte: praktisch én stijlvol

Een spanplafond is een op maat gemaakte kunststof folie, die in een aluminium of kunststof profiel gespannen wordt. Met een spanplafond ga je voor een esthetische, maar ook functionele oplossing voor een bedrijfsruimte. 

Een spanplafond van Spandesign is in verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Van hoogglans tot mat, met of zonder bedrukking, volledig of licht transparant. Met een tal van mogelijkheden kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Voor wie plaatst Spandesign spanplafonds?

Spanplafonds zijn voor veel verschillende ruimtes een ideale oplossing. Niet alleen voor kantoren en showrooms, maar ook voor zorginstellingen, restaurants, scholen en andere (bedrijfs)ruimtes. Spanplafonds worden toegepast in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, omdat het een snelle oplossing is die veel voordelen biedt.

Spanplafonds als duurzame en verantwoorde keuze

De folies van Spandesign zijn 100% recyclebaar. Alle nieuwe folies bestaan zelfs voor 20 tot 30% uit gerecyclede doeken. Bovendien zijn de spanplafonds demontabel. Dat betekent dat je te allen tijde werkzaamheden achter het doek kunt uitvoeren, zonder een nieuw plafond te moeten plaatsen. Niet alleen duurzaamheid, maar ook de veiligheid is van groot belang. De folies van Spandesign moeten voldoen aan strenge regels en eisen met betrekking op de gezondheid en brandveiligheid. Onze spanplafonds voldoen aan de brandnormering.

Voordelen van een spanplafond

  • Verbeterde akoestiek

Galmt jouw bedrijfsruimte, en wordt het lastig elkaar te verstaan wanneer er veel gesproken wordt? Dan is een spanplafond een uitstekende oplossing: het absorbeert en dempt hinderlijke geluiden. Voor een extra geluiddempende werking kan de folie dubbel geplaatst worden.

  • Snelle en vakkundige plaatsing door eigen specialisten

Dankzij de flexibiliteit en de elasticiteit van het doek, is het spanplafond snel te monteren. In enkele dagen is het geheel afgewerkt.

  • Tot ca. 50m2 uit een doek te maken

 Dat zorgt voor een strakke, naadloze afwerking. Wil je een spanplafond voor een oppervlakte groter dan 50m2? Dan worden meerdere doeken gebruikt, met een haast onzichtbare naad aan elkaar verbonden.

Verbeter de akoestiek van een ruimte met spanplafonds

De akoestische plafonds bestaan uit een akoestische perforatie. Deze perforatie zorgt voor een speciale geluidsabsorptie, wat bijvoorbeeld galm in een ruimte voorkomt. Geluidsreflecties en echo’s worden geëlimineerd, wat bevorderlijk is voor de communicatie en concentratie. Wanneer behoefte is aan een bepaalde akoestiek in een ruimte, werken we samen met een akoestisch adviseur. Onze onzichtbare akoestische oplossing is met talloze designs te combineren. Genoeg mogelijkheden dus!

Stretchplafonds en 3D plafonds in diverse vormen, kleuren en designs

Genoeg ruimte voor creativiteit! Onze spanplafonds zijn te bestellen in ontzettend veel kleuren en designs. Kies voor horizontale, verticale, ronde, schuine of zelfs 3D spanplafonds in verschillende materialen en kleuren. Er zijn genoeg ontwerpmogelijkheden!

Verlichting in combinatie met een spanplafond

Spanplafonds zijn zeer veelzijdig. Zo is ook verlichting te integreren in onze spanplafonds. Lichtdoorlatende plafonds hebben een zeer stijlvolle uitstraling en zorgen voor een sfeervol licht.

Verlaagd plafond met LED

Een verlaagd plafond met LED-verlichting creëert een sfeervolle, moderne uitstraling. Met een spanplafond realiseer je op een relatief eenvoudige en snelle manier een verlaagd plafond. Het is zelfs energiebesparend!

Spanplafonds als vochtwerende en antibacteriële oplossing

Een zeer innovatie en hygiënische oplossing! Met name voor de gezondheidszorg is een antibacterieel plafond zeer waardevol. Het is bestand tegen bacteriën en schimmels en creëert een veilige, gezonde omgeving. Bovendien is een antibacterieel spanplafond gemakkelijk te onderhouden.

Totaalconcepten: van advies tot plaatsing

Spandesign is jouw partner in spanplafonds! Ben je op zoek naar een plafondoplossing voor jouw bedrijfsruimte? We helpen je graag en geven een advies op maat, want iedere ruimte is tenslotte anders. We bespreken je wensen en eisen en daarna maken we een prijsopgave. Na akkoord gaan we direct aan de slag. We leveren en plaatsen alles zelf en nemen de volledige zorg uit handen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en uiteraard kun je je vragen aan ons stellen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk.

Een spanplafond als ideale oplossing voor een bedrijfsruimte

Spanplafonds zijn onderhoudsvriendelijk, strak en goed voor de akoestiek. Uitstekende eigenschappen voor zakelijke ruimtes! Een spanplafond is dus een zeer goede oplossing voor vergaderruimtes. Geen galm, eventueel geluiddempend, met ruime keuze in afwerking en design. Een spanplafond past in iedere zakelijke ruimte. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op!

BENIEUWD NAAR

WAT WE KUNNEN DOEN

Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw ontwerp en inrichting te komen. 

 

Adres: Ringbaan Oost 94 • 5013 CD Tilburg | Tel: 013 52 11 087 | Email: [email protected] 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.