...

VAN ONTWERPFASE

TOT PROJECTBEGELEIDING

SPANdesign is al meer dan 20 jaar specialist in het verwezenlijken van creatieve gedachten met praktische oplossing op het gebied van plafonds, wanden en objecten. Coen Reijnen en Ton Schilders adviseren over producten als spanplafonds, gespannen wanden, ledwalls en lampen om bepaalde sferen in je interieur te creëren en akoestische oplossingen te bieden.

Van de ontwerpfase tot en met de projectbegeleiding biedt SPANdesign kundig advies op het gebied van materialen, afmetingen en ontwerp.

MAATSCHAPPELIJK

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Voor SPANdesign is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel. Het vinden van de juiste balans tussen het creëren van een product en het nemen van verantwoordelijkheid ten aanzien van milieu en de sociale context heeft de aandacht.

De onderdelen van SPANdesign zijn 100% recyclebaar en voldoen aan de NEN-EN 14716 norm op gebied van rook en giftigheid. Door het op maat aanleveren van de producten is afval en transport minimaal. Zo komt het dat het verbruik van waardevolle bronnen tot 95% lager liggen dan bij conventionele bouwproducten.

SPANdesign spanplafonds zijn onderhoudsvrij en hoeven nooit geschilderd te worden.

BENIEUWD NAAR

WAT WE KUNNEN DOEN

Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw ontwerp en inrichting te komen. 

Adres: Ringbaan Oost 94 • 5013 CD Tilburg | Tel: 013 52 11 087 | Email: [email protected] 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.