WAT ZIJN

SPANPLAFONDS

Een spanplafond kun je zien als vervangingen voor traditionele manieren om je plafond aan te kleden, bijvoorbeeld stucwerk of platen. Bij een spanplafond wordt een, op maat gemaakt, kunststof doek met een harpoensysteem tegen het plafond gespannen. Dit zit er niet alleen heel mooi en strak uit, het is ook nog eens voordeling. Het geheel is demontabel waardoor achterliggende installaties bereikbaar blijven. Ook zijn er bij een spanplafond aanzienlijk veel mogelijkheden in het creëren van (3D)vormen.
 
Een belangrijk bijkomend voordeel van een spanplafond akoestiek. Een spanplafond (of wand) absorbeert veel meer geluid dan een traditioneel plafond. Ideaal als, bijvoorbeeld, last hebt van een echo in je woonkamer.

VERSCHILLENDE

MOGELIJKHEDEN

De folie die gebruikt wordt is in vele kleuren verkrijgbaar, ook kan er gekozen worden tussen een hoogglans, mat en een suède afwerking. De folies kunnen ook transparant of lichtdoorlatend geleverd worden. Hierdoor zijn allerlei creatieve oplossingen mogelijk met of zonder bedrukkingen en/of verlichting. 
 
Alle folies zijn met verschillende perforaties leverbaar. Al onze producten zijn door TNO Brandklasse 1 getest. De gassen die bij brand vrijkomen zijn niet toxisch.

BENIEUWD NAAR

WAT WE KUNNEN DOEN

Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw ontwerp en inrichting te komen. 

Adres: Ringbaan Oost 94 • 5013 CD Tilburg | Tel: 013 52 11 087 | Email: [email protected]